Wie zijn we

Welkom bij huisartsenpraktijk Don Bosco.

Na zijn studies aan de KULeuven vestigde dokter Filip Pollet zich in 1991 in Torhout.

Hij bouwde een bloeiende solopraktijk uit, waar u als patiënt met al uw noden en vragen centraal staat.

Vanaf 1/10/2023 zal de dokter samenwerken met een huisarts in opleiding (HAIO)

Hierbij zullen we streven naar een goed evenwicht tussen vrije keuze van arts en het delen van patiënten. Het is zowel voor de HAIO als voor dokter Pollet belangrijk om u afwisselend te zien zodat beiden kunnen bijdragen aan de zorg van uw acute problemen en uw chronische opvolging om zo de continuiteit van uw zorg te garanderen.

Filip Pollet

In het weekend vind je mij vaak op de fiets of in de tuin. Naast fietsen hou ik ook van lekker eten, auto’s en van reizen.

Logo dr pollet

Praktische info

  • Huisbezoeken: Wil aub uw huisbezoek voor 12 uur aanvragen. Als u later belt is het vaak nog moeilijk om het bezoek nog dezelfde dag in te plannen. Kom indien mogelijk naar de praktijk, daar kunnen wij u beter behandelen en uw dossier raadplegen. Huisbezoeken zijn bedoeld voor bedlegerige of hoogbejaarde en niet-mobiele patiënten.
  • Raadplegingen: Wij werken enkel op afspraak en vragen dan ook om ruim op tijd te komen om zo de wachttijden voor de andere patiënten tot een minimum te beperken. Wij doen steeds ons best om stipt te werken.
  • Afspraken: afspraken worden bij voorkeur elektronisch, via de digitale wachtkamer, gemaakt. Indien u een dringend probleem hebt, als alles volzet is, of u heeft geen internet, dan kan er ook steeds een telefonische afspraak gemaakt worden. Er kunnen geen afspraken via e-mail gemaakt worden.

Gelieve ook steeds de reden van uw afspraak te vermelden.

Logo dr pollet